Flybird

Ons luchtballonteam Bel ons: 051 312 325

In 1991 startte Gino met luchtballonvaren.
Hij had reeds ervaring met vliegtuigen (sportvliegtuigjes) in West-Vlaanderen (vooral via het vliegveld van Moorsele).
Door zijn passie voor 'alles wat vliegt' kwam hij in aanraking met een ballonvaarder en een instructeur voor ballonvaarten.
Al snel leerde Gino de knepen van het vak en kocht zijn eigen luchtballon aan. Hiermee maakte hij vooral luchtballonvaarten boven West-Vlaanderen, en was hij tevens een van de eerste West-Vlaamse ballonvaarders.
Na verloop van tijd vaarde Gino met de ballon ook in andere delen van Belgie: voornamelijk Oost-Vlaanderen, en op meetings verspreid over de hele wereld (zoals in Canada, Frankrijk,...).

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van luchtballonvaren staan we garant voor kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid. Elke luchtballonvaart is bij ons een VIP ballonvaart!

Wij zijn ook professioneel op het gebied van bedrijfsincentives of teambuildings.

Na enige jaren is het bedrijf nu uitgegroeid tot een groot bedrijf met maar liefst 7 luchtballons (met capaciteiten van 2 passagiers tot 11 passagiers per ballon), en enkele piloten (Gino, Eddy, Stijn en Hendrik). Indien u wenst kunnen we grote groepen een unieke ballonvaart aanbieden door het combineren van al onze piloten en ballons.

Achter de ballonvaarders staat een heel team van enthousiaste luchtballon-liefhebbers die trouw meegaan om de ballon te volgen tijdens de vaart. Een ballonvaart heeft immers een heel team nodig.

Het is de aangename ballonvaart-wereld die we met jullie willen delen. U zal zien dat het een avontuur is dat je jarenlang bijblijft. Bij ons is het immers ook gestart met die ene ballonvaart jaren geleden.

over ons luchtballonvaart bedrijfBaptÍme de l'air - Bienvenue top 
051 312 325
Mail ons

Weerbericht


online cadeaubon ballonvaart