informatie over ballonvaren

Reserveren

Wil je direct van een luchtdoop genieten? Reserveer uw ballonvaart hier.

cadeaubon ballonvaart

Cadeaubon

Bestel online uw gepersonaliseerde cadeaubon. Cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig.

ballonvaart voor privé groepjes

Privé ballon

Huur een ballon af als koppel of groep. We hebben ballonnen van 2 tot 10 personen beschikbaar.

ballonvaart als teambuilding

Ballonvaart als teambuilding

Wenst u een moment te organiseren waarin de goede werksfeer gestimuleerd wordt?
Wenst u de team spirit van uw team collega's verbeteren?
Samen met uw medewerkers of klanten kan u met ons een ballonvaart maken, als team building of incentive : origineel en onvergetelijk. Wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van ballonvaarten voor groepen.

Wij bezorgen aan u en uw klanten een onvergetelijke en avontuurlijke team building activiteit! teambuilding luchtballon We beschikken over 8 luchtballons met verschillende groottes. Onze grootste luchtballon kan tot 11 personen meenemen in de lucht. Voor incentives kunnen we meerdere luchtballons inzetten en kunnen we tot 50 personen in 1 keer een ballonvaart aanbieden! Wij kunnen de ballonvaart ook combineren met een verzorgde catering. Voor hele grote groepen kunnen we samenwerken met collega's. U hoeft zich geen zorgen te maken: wij regelen alles en u hoeft enkel te genieten!

Wij zijn een luisterend oor voor uw wensen en projecten.

Indien de meteo niet goed zou zijn voor een ballonvaart (regen of teveel wind), kunnen we ook een helikopter inhuren om alsnog aan uw groep een adembenemende luchtdoop te bezorgen.

Meer info: luchtdoop incentive.

Wij organiseren graag uw bedrijfsuitje en bieden een programma aan waar teambuilding centraal staat. Spectaculair en Avontuurlijk!