informatie over ballonvaren

Reserveren

Wil je direct van een luchtdoop genieten? Reserveer uw ballonvaart hier.

cadeaubon ballonvaart

Cadeaubon

Bestel online uw gepersonaliseerde cadeaubon. Cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig.

ballonvaart voor privé groepjes

Privé ballon

Huur een ballon af als koppel of groep. We hebben ballonnen van 2 tot 10 personen beschikbaar.

Ballonvaart vanuit je eigen gemeente

U kan ons een luchtdoop reserveren vanuit je eigen gemeente. We zijn een firma uit Harelbeke, en kennen heel goed Oost- en West-Vlaanderen.
Hieronder vindt u meer informatie over ballonvaarten in uw eigen regio.

Wist je dat je met een luchtballon ook bij je thuis of bij een bevriende landbouwer kan vertrekken? We komen ter plaatse bij boeking vanaf 5 personen. Het terrein zou minstens 60m op 60m moeten zijn, vrij van obstakels, en er zou toestemming van de eigenaar nodig zijn. Een ballonvaart boven je eigen regio is steeds uniek!
Ben je met minder dan 5 personen, of heb je geen eigen opstijgterrein?: geen probleem: we kennen zelf tal van locaties in uw buurt in Oost- of West-Vlaanderen, waardoor we steeds in eigen regio de vlucht kunnen maken.


De kostprijs van een ballonvaart in eigen regio kan u op deze pagina bekijken: kostprijs luchtballonvaart.
De prijzen zijn afhankelijk van met hoeveel personen u een luchtballonvaart wenst te maken, en of u een mand al dan niet exclusief voor u / uw vrienden of familie wenst.

luchtballon west-vlaanderen

Informatie luchtballonvaart eigen gemeente

Tijdens een ballonvaart kan je geruisloos rondzweven, rustig meegenomen worden door de wind, en ondertussen kan je genieten van het prachtige uitzicht op uw eigen regio!

Wij zijn een bedrijf dat reeds sinds 1991 ballonvaarten maakt en we zijn gevestigd in West-Vlaanderen, en met onze 8 recente luchtballonnen zijn we een van de grootste bedrijven van Oost- en West-Vlaanderen. We kennen de streek heel goed.


Meer info over ons luchtballon bedrijf: luchtballon bedrijf

programma ballonvaart

Programma ballonvaart

  • Verwelkoming op de opstijglocatie.
  • Het materiaal en het ballonteam wordt aan u voorgesteld.
  • We geven een briefing over wat er zal gebeuren tijdens de ballonvaart.
  • We bouwen de luchtballon op. Indien u dat wenst kan u meehelpen.
  • We stijgen op voor een ballonvaart van gemiddeld 1 uur. Hierbij zal u de prachtige omgeving rond uw gemeente kunnen bewonderen!
  • Na de vaart pakken we alles in, en toasten we op het landingsterrein op de geslaagde vlucht! We drinken echte champagne, en praten gezellig na.
  • Elke passagier krijgt een diploma van de luchtdoop.

Toeschouwers zijn ook welkom. U mag gerust vrienden of familie meenemen om toe te kijken. Voor hen is ook een drankje voorzien na de ballonvaart.

Gedetailleerde info over het verloop van een luchtballonvaart bij ons: programma luchtballonvaart

cadeaubon ballonvaart

Ballonvaart reserveren

cadeaubon ballonvaart Kortrijk Je kan een ballonvaart boeken voor jezelf. Vermits we een tamelijk groot bedrijf zijn, met verschillende piloten en verschillende luchtballons gaan wij prat op korte wachttijden.

Je kan echter ook een cadeaubon bestellen. Wij bieden gepersonaliseerde cadeaubons aan. U kan deze komen afhalen in ons kantoor, of u kan ze ook online bestellen. Cadeaubons voor een ballonvaart in de omgeving van Kortrijk zijn 1 jaar geldig, overdraagbaar en we hebben een mogelijkheid om ze te verlengen.

cadeaubon online bestellen.jpg

Indien u wenst te reserveren is het best om ons op te bellen, of om ons een mailtje te sturen (onze gegevens: zie contactpagina).

Een ballonvaart geschenkbon is razend populair als cadeau voor Kerstmis, geschenk voor een pensioen of communie, en uiteraard ook als verjaardagsgeschenk.

U kan een cadeaubon voor een ballonvaart online bestellen via onze hoofdwebsite: online bestellen cadeaubon luchtballonvaart

ballonvaart met een van onze luchtballonnen

Vragen / opmerkingen / reservaties

U kan steeds contact opnemen:
Flybird bv
Barzestraat 45
B-8531 HULSTE (Harelbeke)
051 -312 325

mail:info@luchtballonvaart.be

Of: u kan ons contactformulier invullen.

Mogelijks kunnen al een deel van uw vragen opgelost worden door onze pagina met vaak gestelde vragen te lezen: vaak gestelde vragen over luchtballonvaarten.

teambuilding Kortrijk

Teambuilding luchtdoop

Indien u met een grote groep bent, kunnen wij ook een teambuilding op maat organiseren. Vermits wij een groter bedrijf zijn, kunnen wij ook met verschillende ballons tegelijk vliegen (wij hebben acht ballons ter beschikking en zijn met voldoende ballonvaarders). Een ballonvaart: een unieke teambuilding of incentive!