informatie over ballonvaren

Reserveren

Wil je direct van een luchtdoop genieten? Reserveer uw ballonvaart hier.

cadeaubon ballonvaart

Cadeaubon

Bestel online uw gepersonaliseerde cadeaubon. Cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig.

ballonvaart voor privé groepjes

Privé ballon

Huur een ballon af als koppel of groep. We hebben ballonnen van 2 tot 10 personen beschikbaar.

Prijs luchtballonvaart

Deze website is een dochtersite van warmeluchtballon.be, waar u nog meer info vindt over onze verzorgde ballonvaarten.

Prijs ballonvaart West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen

luchtballonvaart in Oost- of West-Vlaanderen

Prijs boeking niet-exclusieve vlucht

Voor een verzorgde ballonvaart in Uw streek (Oost- of West-Vlaanderen):
  • Boeking 1 of 2 passagiers: 160 euro per persoon
  • Bij boeking van meer dan 3 personen: 155 euro per passagier
  • Kinderen: 120 euro per kind (tem 12 jaar)
Bij een niet-volle mand boeking (volle mand boeking: zie hieronder) wordt u gegroepeerd met andere passagiers. We kijken wel dat we opstijgen zo dicht mogelijk bij uw woonplaats of plaats van voorkeur. Bovendien vliegen we met kleinere luxueuze luchtballonnen. Bij ons geen megagrote manden, maar comfortabele ballonmanden van meestal 6 tot 8 passagiers; wij gaan voor persoonlijk contact met onze passagiers.

Klik hier voor de voorwaarden.

luchtballonvaart met gezin

Prijs boeking exclusieve vlucht

In dit geval boekt U een luchtballon enkel en alleen voor Uw groep (vrienden, kennissen, familie). Indien gewenst kunnen we bij u komen opstijgen (ook buiten Oost- of West-Vlaanderen). Uiteraard is dit enkel indien de omgeving het toelaat (niet in de buurt van hoogspanningen, niet bij metropool-steden, niet bij de meeste luchthavens,...).
Hieronder kan u de prijs voor een ballonvaart in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen terugvinden, voor boekingen met meerdere personen..
Het is zelfs mogelijk om exclusief - enkel met 2 personen in een luchtballon plaats te nemen (bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijn,...).

Aantal passagiers
Prijs
2 of 3 passagiers
750 euro
4 passagiers
780 euro
5 passagiers
825 euro
6 passagiers
930 euro
7 passagiers
1050 euro
8 passagiers
1200 euro
9 passagiers
1305 euro
10 passagiers
1450 euro
11 passagiers
1540 euro
12 passagiers
1680 euro
luchtballonvaart geschenkbon

Cadeaubon luchtballonvaart

Wij bieden bovendien de mogelijkheid aan om u een gepersonaliseerde cadeaubon te bezorgen. U betaalt hiervoor de bovenvermelde prijs. Deze kan besteld worden via internet, of kan in ons kantoor in Hulste (Harelbeke - West-Vlaanderen) worden afgehaald.

Meer info: cadeaubon voor ballonvaart

luchtballonvaart geschenkbon

Voorwaarden volle mand

  • Bij een "volle" ballonmand komen wij indien gewenst op uw locatie opstijgen en krijgt u een ballon enkel en alleen voor uw groepje. Kinderen kunnen meevliegen vanaf de leeftijd van ongeveer 7 jaar (jongere kinderen kan de verzekering niet accepteren; jongere kinderen kunnen bovendien niet over de mand kijken). De bovengenoemde prijzen zijn "alles inclusief": BTW, verzekeringen, verplaatsingskosten, champagne, vluchtattest, zeg maar 'alles'.
  • Wij varen alleen voor groepen bij een boeking door 1 persoon (de verantwoordelijke van de groep) voor een datum naar uw keuze, deze persoon is onze contactpersoon voor deze boeking en hij/zij regelt alles voor de medepassagiers van zijn groep. (zie ook: boekingen)
  • Er dient steeds gezorgd te worden voor voldoende volgwagens om alle passagiers op te halen na de landing van de luchtballon (zie ook: hoe de luchtballon volgen). Indien dat niet mogelijk is regelen wij ook het terugbrengen van de passagiers. Volgen is trouwens een heel leuke belevenis!
  • Deze prijzen zijn slechts geldig in West-Vlaanderen of voor het westen van Oost-Vlaanderen (regio Deinze en Gent). Voor andere locaties kan u best contact met ons opnemen om de correcte prijs te vernemen.