Flybird

Prijs luchtballonvaart Bel ons: 051 312 325

Deze website is een dochtersite van warmeluchtballon.be, waar u nog meer info vindt over onze verzorgde ballonvaarten.

Prijs ballonvaart West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen

Instapticket ballonvaart

Voor een verzorgde ballonvaart in Uw streek: per persoon betaalt u 150 euro per persoon.
Bij boeking van meer dan 3 personen betaalt u 145 euro per passagier.
Kinderen betalen 100 euro per persoon om mee te vliegen in de luchtballon.
Bij een niet-volle mand boeking (volle mand boeking: zie hieronder) wordt u gegroepeerd met andere passagiers. We kijken wel dat we opstijgen zo dicht mogelijk bij uw woonplaats of plaats van voorkeur.
Klik hier voor de voorwaarden.

Cadeaubon luchtballonvaart

Wij bieden bovendien de mogelijkheid aan om u een gepersonaliseerde cadeaubon te bezorgen. Deze kan besteld worden via internet, of kan in ons kantoor in Hulste (Harelbeke - West-Vlaanderen) worden afgehaald. Meer info: cadeaubon voor ballonvaart

prijs luchtballonvaart

Kostprijzen bij exclusieve "volle mand" boekingen

In dit geval boekt U een luchtballon enkel en alleen voor Uw groep (vrienden, kennissen, familie). Indien gewenst kunnen we bij u komen opstijgen (ook buiten Oost- of West-Vlaanderen). Uiteraard is dit enkel indien de omgeving het toelaat (niet in de buurt van hoogspanningen, niet bij metropool-steden, niet bij de meeste luchthavens,...).

Hieronder kan u de prijs voor een ballonvaart in West-Vlaanderen terugvinden, voor boekingen met meerdere personen..

Het is zelfs mogelijk om exclusief - enkel met 2 personen in een luchtballon plaats te nemen (bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijn,...).

Aantal passagiers
Prijs
1, 2, 3 of 4 passagiers
650 euro *
5 passagiers
725 euro *
6 passagiers
870 euro *
7 passagiers
980 euro *
8 passagiers
1120 euro *
9 passagiers
1215 euro *
10 passagiers
1350 euro *

* Voorwaarden:

  • Bij een "volle" ballonmand komen wij indien gewenst op uw locatie opstijgen en krijgt u een ballon enkel en alleen voor uw groepje. Kinderen kunnen meevliegen vanaf de leeftijd van ongeveer 7 jaar (jongere kinderen kan de verzekering niet accepteren; jongere kinderen kunnen bovendien niet over de mand kijken). De bovengenoemde prijzen zijn "alles inclusief": BTW, verzekeringen, verplaatsingskosten, champagne, vluchtattest, zeg maar 'alles'.
  • Wij varen alleen voor groepen bij een boeking door 1 persoon (de verantwoordelijke van de groep) voor een datum naar uw keuze, deze persoon is onze contactpersoon voor deze boeking en hij/zij regelt alles voor de medepassagiers van zijn groep. (zie ook: boekingen)
  • Er dient steeds gezorgd te worden voor voldoende volgwagens om alle passagiers op te halen na de landing van de luchtballon (zie ook: hoe de luchtballon volgen) Indien dat niet mogelijk is regelen wij ook het terugbrengen van de passagiers. Volgen is trouwens een heel leuke belevenis!
  • Deze prijzen zijn slechts geldig in West-Vlaanderen of voor het westen van Oost-Vlaanderen (regio Deinze). Voor andere locaties kan u best contact met ons opnemen om de correcte prijs te vernemen.
  • Bij uw 'volle mand' boeking vragen wij u om een voorschot van 20% te storten op ons rekening nummer 738-4172572-42 met de vermelding van uw naam en voorziene datum van de vlucht zodat wij uw exclusieve ballon kunnen garanderen.


BaptÍme de l'air - Bienvenue top 
051 312 325
Mail ons

Weerbericht


online cadeaubon ballonvaart