informatie over ballonvaren

Reserveren

Wil je direct van een luchtdoop genieten? Reserveer uw ballonvaart hier.

cadeaubon ballonvaart

Cadeaubon

Bestel online uw gepersonaliseerde cadeaubon. Cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig.

ballonvaart voor privé groepjes

Privé ballon

Huur een ballon af als koppel of groep. We hebben ballonnen van 2 tot 10 personen beschikbaar.

Ballonvaart regio Deinze

U kan ons een luchtdoop reserveren boven Deinze en omgeving. We zijn een firma uit de buurt en kennen de regio.
Hieronder vindt u meer informatie over ballonvaarten in de regio van Deinze.

luchtballon regio Deinze

Informatie luchtballonvaart regio Deinze

Wij bieden luchtballonvaarten aan in de omgeving van Deinze, Oost-Vlaanderen. Deze ballonvaarten bieden we aan voor gelijk welk aantal passagiers.

Tijdens een ballonvaart kan je geruisloos rondzweven, rustig meegenomen worden door de wind, en ondertussen kan je genieten van het prachtige uitzicht op de regio rond Deinze!

Wij zijn een bedrijf dat reeds sinds 1991 ballonvaarten maakt, en met onze 7 recente luchtballons zijn we een van de grootste bedrijven van de regio. De streek rond Deinze kennen we heel goed.


Meer info over ons luchtballon bedrijf: luchtballon bedrijf

programma ballonvaart Deinze

Programma ballonvaart Deinze

  • Verwelkoming op de opstijglocatie in de buurt van Deinze. We spreken af op een plaats die wordt gekozen in functie van de windrichting en -snelheid.
  • Het materiaal en het ballonteam wordt aan u voorgesteld.
  • We geven een briefing over wat er zal gebeuren tijdens de ballonvaart.
  • We bouwen de luchtballon op. Indien u dat wenst kan u meehelpen.
  • We stijgen op voor een ballonvaart van gemiddeld 1 uur. Hierbij zal u de prachtige omgeving rond Deinze kunnen bewonderen!
  • Na de vaart pakken we alles in, en toasten we op het landingsterrein op de geslaagde vlucht! We drinken echte champagne, en praten gezellig na.
  • Elke passagier krijgt een diploma van de luchtdoop.

Toeschouwers zijn ook welkom. U mag gerust vrienden of familie meenemen om toe te kijken. Voor hen is ook een drankje voorzien na de ballonvaart.

Gedetailleerde info over het verloop van een luchtballonvaart bij ons: programma luchtballonvaart

Maak een ballonvaart boven Deinze, in Oost-Vlaanderen.
Je zal mooi de Leie zien kronkelen langs de Brielmeersen en het Schipdonkkanaal, en zicht hebben op de omliggende gemeenten zoals Kruishoutem, Wakken, Grammene, Machelen, Nevele, Astene, Petegem,...
In de verte zal je bovendien ook West-Vlaanderen kunnen bekijken.

cadeaubon ballonvaart

Ballonvaart Deinze reserveren

cadeaubon ballonvaart Deinze Je kan een ballonvaart boeken voor jezelf. Vermits we een tamelijk groot bedrijf zijn, met verschillende piloten en verschillende luchtballons gaan wij prat op korte wachttijden.

Je kan echter ook een cadeaubon bestellen. Wij bieden gepersonaliseerde cadeaubons aan. U kan deze komen afhalen in ons kantoor, of u kan ze ook online bestellen. Cadeaubons voor een ballonvaart in de omgeving van Deinze zijn 1 jaar geldig, overdraagbaar en we hebben een mogelijkheid om ze te verlengen.

cadeaubon online bestellen.jpg

Indien u wenst te reserveren is het best om ons op te bellen, of om ons een mailtje te sturen (onze gegevens: zie contactpagina).

Een ballonvaart geschenkbon is razend populair als cadeau voor Kerstmis, geschenk voor een pensioen of communie, en uiteraard ook als verjaardagsgeschenk.

U kan een cadeaubon online bestellen via onze zusterwebsite: online bestellen cadeaubon luchtballonvaart

ballonvaart met een van onze luchtballonnen in Deinze

Kostprijs luchtballonvaart

De kostprijs van een ballonvaart in de regio rond Deinze kan u op deze pagina bekijken: kostprijs luchtballonvaart.
De prijzen zijn afhankelijk van met hoeveel personen u een luchtballonvaart wenst te maken, en of u een mand al dan niet exclusief voor u / uw vrienden of familie wenst.

Wist je dat je met een luchtballon ook bij je thuis of bij een bevriende landbouwer kan vertrekken? We komen ter plaatse bij boeking vanaf 5 personen. Het terrein zou minstens 60m op 60m moeten zijn, vrij van obstakels, en er zou toestemming van de eigenaar nodig zijn. Een ballonvaart boven je eigen regio is steeds uniek!

ballonvaart met een van onze luchtballonnen

Vragen / opmerkingen / reservaties

U kan steeds contact opnemen:
Flybird bv
Barzestraat 45
B-8531 HULSTE (Harelbeke)
051 -312 325

mail:info@luchtballonvaart.be

Of: u kan ons contactformulier invullen.

Mogelijks kunnen al een deel van uw vragen opgelost worden door onze pagina met vaak gestelde vragen te lezen: vaak gestelde vragen over luchtballonvaarten.

teambuilding Deinze

Teambuilding luchtdoop regio Deinze

Indien u met een grote groep bent, kunnen wij ook een teambuilding op maat organiseren. Vermits wij een groter bedrijf zijn, kunnen wij ook met verschillende ballons tegelijk vliegen (wij hebben acht ballons ter beschikking en zijn met voldoende ballonvaarders). Een ballonvaart: een unieke teambuilding of incentive!

Meteo voor de komende dagen in Deinze

Bekijk hieronder welk weer het de komende dagen zal zijn in regio Deinze. Voor een ballonvaart mag het niet regenen, en mag er niet teveel wind zijn (maximum 8 a 10 knopen, oftewel maximum 3 beaufort).